Hallo! Wij zijn goal for one.

Welkom….welkom!

De meeste mensen weten het al. Het voelt gewoon goed om je af en toe in te zetten voor een ander. Daarom wordt er in ons landje ook heel wat af georganiseerd en gesponsord. Toch kan het soms aardig wat regelwerk kosten om de jaarlijkse club of schoolactie op te zetten. Regelwerk waar veel vrijwilligers en bestuursleden maar druk mee zijn. Wij waren benieuwd of het opzetten van team- en clubacties niet eenvoudiger en tijdbesparender kon. Dat zou toch leuker zijn voor iedereen!

Daarom zijn wij Goal for One gestart. Wat ons betreft het leukste en meest toegankelijke sponsorplatform dat we konden bedenken. Voor teams, clubs, verenigingen of scholen.

Probeer maar uit. Je actie staat zo klaar. En laat ons weten wat je er van vindt.

 

Prettige wedstrijd!

Marcel & Michel

Related Posts