Jeugd HCShinty speelt betaald hockey voor Voedselbank

Jeugd HCShinty speelt betaald hockey voor Voedselbank

Zaterdag 21 november overhandigde de jonge jeugd van HCShinty een recordbedrag van €240,03 uit aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug.

Vorig weekend liet de JF2-1 van Hockey Club Shinty uit Driebergen via www.goal41.nl hun vriendschappelijk wedstrijdje sponsoren voor 1 euro per doelpunt. Opa’s, oma’s, ooms, tantes en de buren….iedereen werd gevraagd mee te doen. En dankzij de monsterscore van 9 doelpunten (eigenlijk 19 verdeeld over 2 wedstrijden) liep het sponsorbedrag flink op. Onderweg naar huis werden de sommen al gemaakt over het totaalbedrag.

Groot applaus

En vandaag was het zover…. bestuurslid Linda Platvoet van de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug nam de cheque in ontvangst en gaf de jongens een groot applaus voor hun inzet.

“Geweldig dat jullie de mensen die de boodschappen soms niet goed kunnen betalen helpen. Jullie bijdrage zorgt dat ook deze mensen gewoon te kunnen eten.”
Vol trots gingen de jonge spelers naar huis. Aan de keukentafel werd nog even nagepraat “Mooi dat ons team zoveel centjes heeft verdiend voor de mensen” aldus Valentin.
Een prachtig resultaat. De voedselbank reuze blij. En 7 trotse hockeyers die wel vaker betaald hockey willen spelen.

Related Posts