Interne competitie saai? Niet met deze clubactie!

Aanstaande zaterdag spelen de meiden D van HCShinty tegen de jongens D. Een wedstrijd die girl-power losmaakt. Maar alsof dat niet genoeg was hebben de meiden er nog een extra competitie-element ingebracht: spelen voor een goed doel.

Een mooi doel motiveert spelers extra

Na de wedstrijd van vorige week heeft het team de keuzehulp gebruikt. Hiermee kon het team makkelijk een keuze maken voor het doel waarvoor gescoord wordt. De keuze is dit keer gevallen op Kika. Een prachtig doel.

25 euro per goal

Binnen 3 dagen heeft het team al 25 sponsors die ieder 1 euro per doelpunt sponsoren. Dat betekent dat iedere goal al 25 euro waard is. Nou, als dat niet extra motiveert!

Probeer het ook eens

Kan jouw team wel een boost gebruiken? Maak dan snel ook een actie aan. Dat is zo geregeld.

Related Posts