Koningsdag schoolactie: levend sjoelen voor Cliniclowns

“Nog nooit heb ik zo gemakkelijk een sponsoractie voor school georganiseerd”   Juf Lindy

“Sneller, leuker en eenvoudiger voor zowel school als sponsors”    Meester Jefke

 

Binnen twee weken heeft CBS Coolsma een van de koningsspelen een sponsoractie gemaakt. Alle leerlingen gingen levend sjoelen voor CliniClowns. In de werken voorafgaand aan de actie werd in de klas bijgehouden hoeveel sponsors zich al hadden aangemeld. En op vrijdag 23 april was het zover. Een mooie dag met veel sjoelplezier.

De sponsors, vaak ouders, familie en buren, ontvingen einde dag de uitslag met de betaallink. Samen haalde de kinderen een bedrag op van € 3.845. Een mooi bedrag om trots op te zijn en dat dankzij Cliniclowns voor veel glimlachen gaat zorgen.

Hebben jullie binnenkort op school ook een voetbaltoernooi of willen jullie komende koningsspelen ook inzetten voor een mooi doel? Kijk hier hoe je dat doet en laat het ons weten. Dan zetten we samen een mooie actie op!

 

 

Related Posts