2.874 euro scoren op een zaterdag?

Een club-actie met Goal41 kan al snel flink wat geld opbrengen. Een bedrag tussen de twee- en zesduizend euro is vaak haalbaar door simpelweg de reguliere weekendwedstrijden te laten sponsoren. En waar voetballers of hockeyers hun doelpunten laten sponsoren kunnen de tennisfans hun gewonnen games laten sponsoren. En wanneer jullie het nog gekker willen maken, kunnen jullie ook een challenge verzinnen en deze laten sponsoren. We zijn benieuwd welk bedrag jullie weten op te halen. We gaan jullie helpen!

Additionele inkomstenstroom

Wij zijn een prima aanvulling op bestaande sponsordeals en -clubacties. En proberen is eenvoudig en zonder verplichtingen.

Stuk voordeliger dan bekende club-acties

Grotere club-acties keren vaak niet meer dan 80% uit. Met een platformbijdrage van €0,10 per punt (ex BTW) is dit een stuk voordeliger.

Weg regelwerk en administratie!

Als club-baas heb je nauwelijks omkijken. Bepaal een actie-doel en datum. Nodig de Team-bazen uit. Zij delen de actie met hun teamleden en hun sponsors. En de administratie? Je krijgt na afloop van de actie het geld overgemaakt en een verzamelfactuur. Dat scheelt een hoop werk.

COVID-19 CLUB AANBOD

Wij dragen de clubs van Nederland een warm hart toe. Zeker in deze tijden. Ons club-abonnement is daarom GRATIS voor alle Clubs, Verenigingen of Scholen die een actie starten tijdens de COVID-19 periode*.
*) Het vaste maandbedrag van € 34,95 komt te vervallen. Opzeggen zonder verplichtingen. 

AAN DE SLAG

1. Samen bellen
Een goed begin is het halve werk. Daarom bellen we graag even kort met je om de actie door te spreken zodat de basis goed staat en helpen we met wat tips.
2. Actie starten
Na het belletje staat de actie klaar om gedeeld te worden met de 'Teams'
3. Teams betrekken
Stuur via het systeem een verzoek naar de 'Team-bazen'. Zij zorgen dat hun team of klas gemotiveerd blijft en nodigen sponsors uit.
4. Sponsors regelen
De teamleden nodigen zoveel mogelijk familie, vrienden en collega's uit om hen te sponsoren. Simpel.
Gewoon van een whatsapp of mail doorsturen.
5. Scoren en innen
De Team-Baas geeft na de wedstrijd de score door via een linkje. De sponsors krijgen direct een betaalverzoek.
6. Doel bereikt
Kijk hoeveel jullie hebben opgehaald. Je kunt alle teams en sponsors bedanken.

WAT LEVERT EEN ACTIE OP? 

Één Euro per punt? Wat levert dat eigelijk op? Natuurlijk hangt dat van een aantal zaken af, maar onderstaand filmpje geeft  beeld van wat een actie op kan leveren voor jullie club, school of vereniging. Kunnen we jullie helpen en een inschatting maken van jullie actie? Geen probleem! Klim in de chat of stuur een mailtje naar hallo@goal41.nl