Laat super makkelijk doelpunten sponsoren

Geld ophalen met een voetbal- of hockeyteam?
Start snel jullie eigen doelpunten-actie en laat jullie doelpunten sponsoren.
Met Goal41 laat je super makkelijk elk doelpunt sponsoren.
Super leuk voor elk team dat een mooi doel willen steunen.

Juist leuk nu de competitie stil ligt

In deze tijd ligt de competitie stil en speelt je team alleen vriendschappelijke potjes. Met Goal41.nl kan je juist een extra spannend wedstrijdelement inbrengen en de team-spirit een boost geven door het team te laten spelen voor een zelfgekozen goed doel. Lees hier de ervaring van de jongens van HC Shinty.

Een actie opzetten is zo geregeld

1. actie aanmaken

2. sponsors uitnodigen

3. Achteraf betalen

Voor welk doel scoren jullie?

Om het jullie nog wat makkelijker te maken hebben we een sponsordoel keuzehulp. Kiezen waarvoor jullie scoren is zo geregeld.

Wij zijn

Snel en Simpel

Binnen 5 minuten staat alles live. Zo geregeld. Nu alleen nog viral laten gaan onder jullie vrienden 😅.

Voordelig

Een actie aanmaken is gratis.  We vragen alleen een bijdrage om het platform in de lucht te houden. En dat doen we een stuk voordeliger dan bekende club-acties. Van iedere gescoorde euro gaat er namelijk 88,79 cent naar jullie doel.

Zonder risico

Van start zonder risico. Alleen wanneer jullie zelf geld ophalen rekenen we een kleine platformbijdrage. Wel zo eerlijk! toch?

Zeg, wat levert een actie eigenlijk op?

Één Euro per punt? Wat levert dat eigelijk op? Natuurlijk hangt dat van een aantal zaken af, maar als je een voetbal- of hockeyyteam bent is iets meer dan € 100,- per wedstrijd is te halen.
Gemiddeld worden er iets meer dan drie doelpunten gescoord per voetbal- of hockeywedstrijd. Dus wanneer ieder teamlid drie vrienden, collega’s of familieleden als sponsor aanbrengt kan de opbrengst snel oplopen. 
Ga je voor origineel en organiseer je een eigen challenge dan is de sky the limit. Je bepaalt helemaal zelf wat een challenge punt is. En hoe bijzonderder je challenge is of het doel waar je je voor inzet hoe hoger je opbrengst.
Wist je trouwens dat we ook een club-versie hebben speciaal voor clubs, verenigingen en scholen? Super makkelijk voor de penningmeester. Op de club-pagina lees je hier meer over.
 Wil je dat we helpen met een inschatting van jullie actie? Geen probleem! Ga naar de contactpagina of stuur een mailtje naar hallo@goal41.nl