Veel gestelde vragen
…voor het gemak de meest gestelde vragen op een rijtje.

De sponsor krijgt geen mailberichten

  • Heeft de sponsor op een bevestiging ontvangen na de aanmelding?
  • Nee? Laat de sponsor dan eerst in de SPAM of Reclame folder kijken
  • Ook niet in de SPAM of Reclame folder? Dan is de kans groot dat er een tikfout zit in de aanmeldingsmail.

Oplossing:

  • Nodig nog een keer de sponsor uit door de sponsorlink nog een keer te delen via whatsapp of email

Wat is GOAL FOR ONE?

GOAL FOR ONE is een initiatief van SAMEN SCOREN BV. Een platform om amateursclub te ondersteunen om de teruglopende vaste inkomsten aan te vullen met particuliere sponsoring. 

Wie zit er achter GOAL FOR ONE?

GOAL FOR ONE is een initiatief van SAMEN SCOREN BV. SAMEN SCOREN BV wordt gerund door twee fanaten (Marcel en Michel) die amateursclub in het algemeen een warm hart toedragen. Naar aanleiding van de afgelopen crisis kwamen zij met een idee om amateursclubs te helpen om een nieuwe inkomstenbron te vinden. Dat is GOAL FOR ONE, ieder punt is één euro voor de Club.

Wat is een Teamactie/Teamwedstrijd?

Een Teamactie is een wedstrijd met een Team GOAL. De opbrengsten komen bij de Club worden na de wedstrijd overgemaakt naar de Teambaas. Bij de Clubeditie wordt het geld overgemaakt naar de Club.

Wat is een Clubactie?

Een Clubactie is een wedstrijd met een Club GOAL. Deze wedstrijd staat in het overzicht van de Teambaas en de Teambaas kan hem delen met familie/vrienden/bekenden/Team. De opbrengsten komen uiteindelijk bij de Club op de rekening.

Ik ben geen teambaas meer, hoe kan ik dat aanpassen?

Gaat een ander je teambaas activiteiten overnemen? Of stopt het team? In het eerste geval kan de nieuwe Teambaas een nieuw GOAL41 account aanmaken om samen met het team wedstrijden te laten sponsoren en doelen bepalen. Jouw account kun je eventueel verwijderen via het Account manage gedeelte.

Als het Team stopt, dan zullen jullie samen geen wedstrijden meer spelen en dus ook geen wedstrijden meer laten sponsoren. Dat is erg jammer. Je kunt er voor kiezen om met je account een ander Team te gaan begeleiden of je account gegevens te verwijderen. Dan kan via het Account manage gedeelte van de site.

Ik wil de naam van het team aanpassen.

Door in het menu als Teambaas te kiezen voor ‘Teamnaam aanpassen’. Dan krijg je de mogelijkheid om de naam van je team aan te passen.

Ik ben niet meer een Clubbaas

op dit moment is dat geen geautomatiseerd proces. Om de nieuwe verantwoordelijke te koppelen aan de Club is contact opnemen met Samen Scoren/GOAL FOR ONE de manier. Stuur daarvoor een mailtje naar team@goal41.nl. Het handigst is het als de nieuwe verantwoordelijke alvast een GOAL41 account aan maakt.

Ik ben een Teambaas voor Club X, maar ik wil voor een Club Y of een ander Team wedstrijden aanmaken

Helaas ondersteunen we nog niet meerdere verenigingen bij een inlogaccount. De manier voor nu is om voor de andere Club (Club Y) of het andere team een nieuwe inlogaccount te maken.

Ik ben een Teambaas en mijn Clubbaas heeft een Clubactie aangemaakt. Wat moet ik daarmee?

Een Clubactie is een wedstrijd met een Club GOAL. Deze wedstrijd staat in je overzicht en kun je delen met familie/vrienden/bekenden/Team. De opbrengsten komen uiteindelijk bij de Club op de rekening.

Wat is de GOAL41 Club editie?

Speciaal voor clubs is er ook de GOAL41 CLUB versie. Deze versie is extra handig voor de penningmeester en sponsorcommissie. Elk clubtoernooi of speelweekend wordt nu heel eenvoudig een sponsoractie. De clubleiding kan makkelijk de actie aanmaken, uitzetten en monitoren. En de administratie is een fluitje van een cent, omdat de opbrengsten direct naar de clubkas gaan en er automatisch een verzamelfactuur wordt opgemaakt.

Wat is de GOAL41 Team editie?

Met de Team editie kun je makkelijk acties aanmaken, uitzetten en monitoren. Iedere actie kan voor een andere sport zijn of voor een andere vereniging. Bij deze editie heb je minder overzichten en geen aparte factuur. Voor het storten van de sponsorgelden neemt GOAL FOR ONE contact met de account eigenaar.

Waarom heb Ik een account nodig om gebruik te maken van GOAL FOR ONE?

Met het account kun je eenvoudig alle acties/wedstrijden aanmaken, uitzetten en monitoren. Wij gebruiken deze informatie verder nergens anders voor.

Wat gaan jullie doen met mijn e-mail adres?

Je e-mail adres wordt alleen gebruikt voor actie/wedstrijden gerelateerde informatie of berichten. Mochten we meer vragen voor bepaalde kortingsacties of andere zaken dan vragen we natuurlijk je toestemming. Meer lees je in ons privacy statement.

Ik heb mij aangemeld als sponsor voor een wedstrijd. Wat kan ik verwachten?

Dank je wel namens het Team voor je sponsor intentie! Zij gaan een mooie wedstrijd spelen, veel punten scoren en samen vooral lol beleven aan de wedstrijd!

Wat jij als sponsor kunt verwachten, na de wedstrijd voert de coacht van het team het aantal doelpunten in. Daarna maakt de teambaas een mailtekst aan en wordt door het systeem automatisch een betaalverzoek gestuurd (het team heeft niet de beschikking over jouw e-mail adres). Deze betaallink verwijst naar een website van GOAL41. Op deze pagina kun je een keuze maken uit verschillende sponsorbedragen. De bedragen verschillen 1x, 2x en 3x het aantal punten van de wedstrijd en de vast bedragen 5, 10, 15 en 25 euro. Eenvoudig door het klikken op de knop wordt je doorgestuurd naar onze betaal provider MOLLIE. Veilig en vertrouwd kun je dan via iDEAL het bedrag overmaken. Het gekozen bedrag verhogen wij met de transactie kosten van 35 cent, om de netto opbrengst voor het doel van het Team zo groot mogelijk te houden. Je komt dan op een Bedankt pagina en je sponsorbedrag wordt uiteindelijk overgemaakt naar of ingezet voor het doel. Het Team gaat je natuurlijk ook nog op de hoogte houden van de uiteindelijke opbrengst.

Mocht je grotere sponsorbedragen willen overmaken, dan kan dat ook. Op de betaalpagina staat hoe, in het kort: je stuurt een mail naar Team@goal41.nl en je krijgt een andere betaallink.

Super bedankt voor je support!

Ik heb mij aangemeld als sponsor voor een wedstrijd. Wat doen jullie met mijn gegevens?

Je gegevens worden gebruikt om na de actie/wedstrijd een betaalverzoek te kunnen sturen. Verder gebruiken we deze gegevens nergens voor. Als je mee doet aan de loting van prijzen dan delen we e-mail adres met onze partner als je een prijs gewonnen hebt.

Ik heb mij aangemeld als sponsor, maar ik trek mij terug. Moet ik mij ergens afmelden??

Dat is uiteraard heel spijtig voor de Club of het Team, uw bijdrage was waardevol voor hun GOAL. Je kunt eventueel een mail sturen naar team@goal41.nl met je e-mail adres en de wedstrijd.

Ik heb een Clubactie aangemaakt, maar de teams zien hem niet?

Als je een clubactie hebt aangemaakt, dan moet je daarna op het icoontje met de poppetjes klikken. Dan krijg je de mogelijkheid om de deelnemende teams te kiezen.

Ik ben Clubbaas, maar ik ben ook Teambaas. Kan ik acties/wedstrijden aanmaken voor mijn team?

Ja, ga daarvoor naar het Wedstrijdoverzicht en bij de geplande wedstrijden kun je een nieuwe wedstrijd aanmaken. Deze wedstrijd is dan alleen voor je eigen team.

Onze sport staat niet in het lijstje (Voetbal, Hockey, Korfbal). Wat nu?

Voor nu richten wij ons op deze sporten Voetbal, Hockey en Korfbal, later komen er meer. Mail met team@goal41.nl om op de hoogte te blijven wanneer jouw sport wordt toegevoegd.

Ik heb een Team- of Clubwedstrijd gespeeld, maar we hebben geen punten gescoord. Wat nu?

Niet gescoord? Niet getreurd. Vraag sponsors een sympathiek bedrag over te maken voor jullie Goal. Rond de actie op de normale manier af en de mailtekst kun je nog iets uitbreiden.

Ik heb een Teamwedstrijd aangemaakt, maar de wedstrijd gaat niet door. Wat nu?

Als de wedstrijddatum nog niet geweest is, dan kun je via de knop ‘Afgelast’ een berichtje sturen naar je eventuele sponsoren. Je kunt daarna ook de datum van de wedstrijd aanpassen naar een geschikter moment in de toekomst of de nieuw speeldatum.

Uiteraard kun je de wedstrijd ook verwijderen. Mocht je al sponsoren hebben, dan verwijderen we hem nog niet echt. We zetten hem dan in het lijstje geannuleerd. Wil je hem echt verwijderen, dan kun je dat als nog doen. Wel zo netjes om eerst je sponsoren op de hoogte te brengen, hun verwachtingen van jullie inspanningen waren hoog gespannen en ze waren van plan grote sponsor bedragen over te maken.

Ik heb een klacht

Dat spijt ons. Vertel het ons snel in een paar worden via het klachtenformulier. We komen hier snel op terug.

Voorwaarden van GOAL FOR ONE

Deze vind je onderaan de webpagina. En voor het gemak de link naar de algemene voorwaarden en de actievoorwaarden.

Hoe betalen jullie uit?

Wij maken 14 dagen na de wedstrijd maken wij een overzicht van de opbrengsten op van alles wat via MOLLIE is overgemaakt. Daarvan krijgt de Teambaas of Clubbaas bericht en na controle van de gegevens maken wij het gescoorde bedrag over naar de bankrekening van de initiator van de actie. Dat kan alleen naar een Nederlands bankrekeningnummer. We herhalen dat elke keer als er nog geld voor jouw actie is binnengekomen. Voor clubs hebben we een check gedaan op club en rekeningnummer. Voor individuele acties doen we dat op een een-op-een contact.

We willen een Challenge doen met de Club. Hoe doen we dat met GOAL FOR ONE?

Dat is leuk! En slim ook, want door met een hele club een normaal speelweekend te laten sponsoren haal je zo een aardig bedrag op. We moeten voor een club-actie wat extra gegevens hebben. Ook helpen we graag met het opzetten van de eerste actie om er een groter succes van te maken. Stuur ons een berichtje. We bellen je dan snel terug.

Als Clubbaas wil ik de naam van teams aanpassen. Hoe doe ik dat?

In je teams overzicht kun je ook de team naam aanpassen,

Mocht het niet lukken, stuur ons even een berichtje, dan helpen we je.

Ik heb een wedstrijd aangemaakt, kan ik de datum nog veranderen?

In je wedstrijd overzicht kun je de wedstrijd bewerken en ook een andere datum invoeren.

Mocht het niet lukken, stuur ons even een berichtje, dan kijken wij even.

Ik heb mij als sponsor aangemeldt, maar daarna niks meer gehoord.

Als je je als sponsor aanmeldt, dan krijg je daarvan een bevestiging. De teambaas of de aanmaker van de actie zal je na het einde van de wedstrijd een mail sturen met daarin een betaallink. Hij/Zij zal je ook via de mail op de hoogte houden van de stand etc.

Mocht je niets ontvangen, dan is mogelijk de mail verdwenen in de spamfolder. Maar misschien is het e-mail adres niet goed ingevoerd? Stuur ons even een berichtje, dan kijken wij even.

Hoe worden de betalingen gedaan?

Voor het overmaken van het sponsorbedrag krijg je als sponsor een betaallink. Deze betaallink stuurt je naar een pagina op het GOAL41 platform. Nadat je een bedrag hebt gekozen, wordt je doorgestuurd naar onze betalingspartner MOLLIE. Door middel van iDEAL kun je dan veilig en betrouwbaar geld overmaken.

Het overgemaakte geld staat eerst bij MOLLIE op de rekening en zal overgemaakt worden naar GOAL41. Wij zullen dan zo snel mogelijk een factuur opmaken en het gescoorde bedrag naar de rekening van het team of de club overmaken. Op deze factuur staat precies wat er is opgehaald en vermelden wij onze kosten.

Hoe moet ik de betalingen regelen?

Als je naar je wedstrijdoverzicht gaat van het platform, dan zie je de gespeelde wedstrijd in het onderste deel van het scherm bij de Gespeelde wedstrijden. Klik op de knop ‘Betaalverzoek versturen’ van de gespeelde wedstrijd.

Je komt dan op een scherm waar je de score kunt opgegeven. Niet gescoord, geen punt je kunt alsnog je sponsoren vragen voor een sympathieke donatie voor je doel. Daarna kun je de voorgestelde tekst aanpassen en uitbreiden. Wij zullen de naam van de sponsor neerzetten als je [naam] laat staan en de uiteindelijke betaallink toevoegen onderaan de mail.

Voor het overmaken van het sponsorbedrag krijg je als sponsor een betaallink. Deze betaallink stuurt je naar een pagina op het GOAL41 platform. Nadat je een bedrag hebt gekozen, wordt je doorgestuurd naar onze betalingspartner MOLLIE. Door middel van iDEAL kun je dan veilig en betrouwbaar geld overmaken.

Het overgemaakte geld staat eerst bij MOLLIE op de rekening en zal worden overgemaakt  naar GOAL41. Wij zullen dan zo snel mogelijk een factuur opmaken en het gescoorde bedrag naar de rekening van het team of de club overmaken. Op deze factuur staat precies de opbrengst en vermelden wij onze kosten.

Je kunt goed bijhouden wie er al betaald heeft of niet en de opbrengst in de gaten houden. Klik daarvoor op het linkje betalingen in het overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Hoe kan ik de opbrengst in de gaten houden?

Als je naar je wedstrijdoverzicht gaat van het platform, dan zie je de gespeelde wedstrijd in het onderste deel van het scherm bij de Gespeelde wedstrijden.

Je kunt goed bijhouden wie er al betaald heeft of niet en de opbrengst in de gaten houden. Klik daarvoor op het linkje betalingen in het overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Op dit scherm kun je ook een herinnering sturen naar de sponsoren. Deze mail gaat alleen naar de sponsoren die nog niet betaald hebben.

Met de knop Afronden kun je alle sponsoren mailen en vertellen wat de opbrengst is. Het is dan ook wel netjes om ze te bedanken voor hun sponsor bedrag en te vertellen hoe jullie je doel daarmee gaan verwezenlijken. Hopelijk willen ze je de volgende keer sponsoren als je een nieuwe wedstrijd gaat spelen!

Mijn wedstrijd ging niet door. Wat nu?

Als de wedstrijd nog in het geplande wedstrijden overzicht staat, dan kun je hem doormiddel van het prullenbakje weggooien. Tenzij de speeldatum de volgende dag is, dan niet meer. Als de wedstrijd in het gespeelde wedstrijd overzicht staat, stuur dan even een mailtje naar Team@goal41.nl onder vermelding van het wedstrijd nummer. Wij zullen hem dan controleren en voor je weggooien. Let op: als zich sponsoren hebben aangemeld, dan is het misschien beter om eerst een berichtje te sturen via het platform. Wel zo prettig om ze op de hoogte te houden.

Wij hebben 20 punten gescoord, maar het maximum bedrag is €25? Hoe zit dat?

Dat klopt, om fraude tegen te gaan en om onze sponsoren te beschermen hebben we een maximum op het totaal bedrag per sponsor gezet.

Heb je als team meer dan 15 punten gescoord, dan krijgt de sponsor een betaallink van €15 euro. Daarnaast kan hij kiezen uit een bedrag van €5 of €10 of €25.

Mocht de sponsor toch meer willen betalen dan €25 euro, dan kan hij de betaallink nog een keer gebruiken. De sponsor betaalt per transactie of gebruik van de betaallink €0,35 transactiekosten. Mocht de sponsor nog grotere bedragen willen overmaken, dan kan hij een mail sturen naar team@goal41.nl met het bedrag en de wedstrijd, per kerende post krijgt de sponsor dan een betaallink voor het grote sponsorbedrag.

Waarom wordt het sponsor bedrag opgehoogd met €0,35?

Het overmaken van geld kost geld en dat is gemiddeld €0,35 inc btw. Om de teams en de clubs zoveel mogelijk opbrengst te gunnen, vragen wij (GOAL41) aan de sponsor om de kosten van de transactie te betalen. Samen helpen we de verenigingen verder.

GOAL41 vermeldt bij het aanmelden als sponsor al dat de transactie kosten meegerekend gaan worden bij de betaling. We zijn daar heel duidelijk in.

Mocht je de transactie kosten niet willen betalen, dan hebben we voor nu geen andere mogelijkheid dan niet te betalen. Jammer, daarmee zal het team of de club hun doel mogelijk niet halen. Je kunt ook een lager bedrag kiezen, dan vallen de transactiekosten minder zwaar.

Hoe lang is de betaallink geldig?

De betaallink is 14 dagen geldig, dus tot 14 dagen nadat de wedstrijd gespeeld is kunnen de sponsoren geld over maken. Ervaring leert dat de meeste betalingen binnen komen in de eerste dagen nadat je een betaalverzoek hebt gestuurd. Het is uitermate uitzonderlijk als de betaallink na 14 dagen nog gebruikt gaat worden.

Als je vragen hebt, stuur ons even een berichtje.

Ik krijg minder uitbetaald dan op het scherm staat?

Het overgemaakte geld staat eerst bij MOLLIE op de rekening en zal 7 dagen na de wedstrijd overgemaakt worden naar GOAL41. Wij zullen dan zo snel mogelijk een factuur opmaken en tot dan toe gescoorde bedrag wordt naar de rekening van het team of de club overgemaakt. Op deze factuur staat precies vermelden wij onze kosten.

Als de rekening door MOLLIE is opgemaakt en overgemaakt na 7 dagen, dan kunnen er  nog sponsoren zijn die geld overmaken. Dit geld wordt bij de volgende uitbetaling naar jullie overgemaakt. Op het scherm houden wij daar geen rekening mee en geven wij je het totaal overzicht. Het lijkt een beetje verwarrend, maar we houden niks achter. In toekomst gaan we ons platform op dit punt nog uitbreiden en verbeteren.

Als je vragen hebt, stuur ons even een berichtje.

Kan ik achteraf mijn sponsorbedrag veranderen?

Na de wedstrijd wordt het aantal doelpunten van de wedstrijd ingevuld door de Teambaas (contactpersoon van de wedstrijd), waarna door GOAL41 een betaallink verstuurd wordt naar de potentiele sponsoren. Deze betaallink wordt voorafgegaan door een GOAL41 pagina, op deze pagina kan de sponsor kiezen uit een aantal verschillende bedragen (het aantal punten plus 35 cent en de volgende vaste bedragen tenzij deze overeenkomen of in de buurt liggen van het aantal punten 5,35, 10,35, 15,35 en 25,35).

GOAL41 vraagt de sponsor om de transactiekosten ook te betalen om de opbrengst voor jullie doel zo hoog mogelijk te houden. Na de keuze van het bedrag vindt er een doorverwijzing naar Mollie plaats, waar de daadwerkelijke betaling zal plaatsvinden.

Kan ik ook groot bedrag sponsoren?

Mail het bedrag en voor welke wedstrijd naar team@goal41.nl en GOAL41 zal je een aparte betaallink sturen ter hoogte van het bedrag. Deze link is een aantal dagen geldig, maar kan maar eenmalig betaald worden.

Kan ik buiten de actieperiode ook sponsoren?

De betaallink is tot 14 dagen na de wedstrijd geldig, maar tijdens en buiten deze periode kun je altijd een mail met het bedrag en voor welke wedstrijd sturen naar team@goal41.nl en GOAL41 zal je een aparte betaallink sturen ter hoogte van dit bedrag. Deze link is een aantal dagen geldig, maar kan maar eenmalig betaald worden.

Zelf een vraag die niet in de lijst staat?

Stuur een mail naar team@goal41.nl We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

We werken de vragenlijst regelmatig bij. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een berichtje. Dan geven wij antwoord en zorgen we dat het antwoord hier ook bij komt te staan voor anderen.