Start eenvoudig jullie schoolactie

Geld ophalen met de hele school voor een mooi doel? Handig voor iedere klas of school die een goed doel wil steunen.
Start net als de CBS Coolsma heel makkelijk een sponsoractie. In slechts een paar weken deden 9 klassen en 463 sponsors mee.
Laat eenvoudig het schooltoernooi de koningsspelen of een challenge sponsoren
Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi of de Koningsspelen worden eenvoudig een sponsoractie voor de hele school. Maar natuurlijk kunnen jullie ook een eigen challenge verzinnen.
We helpen je op weg
Ervaring leert dat het handig is om voor een schoolactie even kort samen te bellen. We laten jullie in 15-30 minuten zien hoe alles werkt en delen handige tips. Hierna kunnen jullie je actie aanmaken en sponsors uitnodigen.

Snel, slim en voordelig

Snel resultaat

Wij zijn een prima aanvulling op bestaande sponsordeals en -clubacties. En proberen is eenvoudig en zonder verplichtingen.

88% naar jullie doel

Grotere clubacties keren vaak niet meer dan 80% uit. Met een platformbijdrage van €0,10 per punt (ex BTW). Dat scheelt toch weer.

Weg regelwerk!

Als organisator heb je nauwelijks omkijken. Bepaal een actie-doel en datum. Nodig de Team-bazen, vaak zijn dat de andere leraren uit. Zij delen de actie met de (klassen)ouder. Bijna alles loopt automatisch. Dat scheelt een hoop werk.

Een actie opzetten is zo geregeld

1. Samen bellen
Een goed begin is het halve werk. Daarom bellen we graag even kort met je om de actie door te spreken zodat de basis goed staat en helpen we met wat tips.
2. Actie starten
Na het belletje staat de actie klaar om gedeeld te worden met de 'Teams'
3. Teams betrekken
Stuur via het systeem een verzoek naar de 'Team-bazen'. Zij zorgen dat hun team of klas gemotiveerd blijft en nodigen sponsors uit.
4. Sponsors regelen
De teamleden nodigen zoveel mogelijk familie, vrienden en collega's uit om hen te sponsoren. Simpel.
Gewoon van een whatsapp of mail doorsturen.
5. Scoren en innen
De Team-Baas geeft na de wedstrijd de score door via een linkje. De sponsors krijgen direct een betaalverzoek.
6. Doel bereikt
Kijk hoeveel jullie hebben opgehaald. Je kunt alle teams en sponsors bedanken.

Voor welk doel scoren jullie?

Om het jullie nog wat makkelijker te maken hebben we een sponsordoel keuzehulp.
Dat kan voor een goed doel zijn, maar ook voor een schooldoel. Kiezen waarvoor jullie geld ophalen is zo geregeld met onze keuzehulp.

 

Wat levert een schoolactie op?

Wat een school actie op kan leveren voor jullie doel? Natuurlijk hangt dat van een aantal zaken af. Hoeveel klassen doen er mee, wat gaan jullie doen? Wordt het een doelpuntenactie of een challenge? De schoolchallenge, levend sjoelen, van CBS Coolsma leverde bijvoorbeeld zo’n € 3.500 op. Kijk op het filmpje hoe jullie tot een mooi bedrag kunnen komen. Heb je vragen? Laat het ons weten via de chat of stuur een berichtje.